Brutalno ubijen, ostavljen kod stadiona Partizana

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Beograđani D. K. i D. N. uhapšeni su zbog sumnje da su oteli i u šumi brutalno pretukli Vuka J. (24) iz Beograda u naselju Mali Mokri Lug, a zatim ga golog izbacili u Humskoj ulici, na parkingu FK Partizan.

tuca

Mladić je kasnije tokom noći preminuo od zadobijenih povreda, a policija traga i za trećim napadačem, kao i za automobilom koji je prilikom napada korišćen.

Kako “Alo!” saznaje, kidnapovanje se dogodilo 19. oktobra ove godine oko podneva u Bosanskoj ulici, kada su trojica napadača svojim „audijem“ udarila Vuka J., koji je vozio „skuter.“

Mladić je od siline udarca pao s motora i kaciga mu je odletela nekoliko metara. Odmah su istrčali iz automobila i počeli palicama da ga biju. Već povređenog Vuka su stavili u gepek, a zatim odvezli u šumu. Tamo su ga, kako je mladić izjavio pre nego što je preminuo u bolnici od povreda zadobijenih prilikom te otmice, prvo skinuli golog i ponovo pretukli bejzbol palicama, pa su ga u polusvesnom stanju ubacili u prtljažnik autombila“, kaže  izvor lista„Alo“  blizak istrazi.

Otmičari su došli na parking FK Partizan u Humskoj ulici i tu iz gepeka izbacili Vuka J., kog su kasnije pronašle osobe koje su htele da isparkiraju svoja vozila.

„Vozilo Hitne pomoći, kao i policija, došlo je odmah i mladić je prevezen u Urgentni centar. Tamo su mu konstatovane višestruke povrede glave, tela i ekstremiteta. Policija je na osnovu izjave, tada još živog mladića, napravila rekonstrukciju događaja i ubrzo otkrila ko su napadači. Locirani su D. K. i D. N. i odmah uhapšeni, ali za trećim učesnikom ove brutalne otmice se još traga, kao i za automobilom kojim su se oni služili prilikom kidnapovanja“, ispričao je sagovorik lista.

Za sada nije poznat motiv otmice.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.