BRUTALNI ĐACI PRVACI: Devojčicu pekle cigaretom

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Učenica (7) iz okoline Bačke Palanke povređena je u tuči sa vršnjakinjama kojoj je prethodila svađa zbog bukvara.

abuse

Nju je majka odvela kod lekara gde je utvrđeno da ima povrede. Devojčica je imala opekotine od cigarete po vratu koje joj je nanela vršnjakinja i zbog toga je alarmirana policija.

„Majka je ćerku dovela u ambulantu jer je imala modrice po telu, počupanu kosu i rane od cigarete po vratu. Devojčica je majci ispričala da je sve počelo zbog svađe oko bukvara. Ona se posvađala s dve drugarice i nakon dečje rasprave jedna ju je povukla za kosu i udarila, dok joj je druga gasila cigaretu po vratu“, kaže sagovornik blizak slučaju za „Alo.“

Tuča između tri sedmogodišnjakinje počela je na putu do kuće u povratku iz škole. Devojčica se posvađala sa jednom oko bukvara.

Navodno, nakon što je drugarica počupala devojčicu za kosu, ona joj je uzvratila i tada se umešala i treća devojčica. Ona je , navodno, uzela cigaretu i nanela povrede detetu po vratu.

O ovom incidentu su obavešteni Centar za socijalni rad Bačka Palanka, odeljenje za maloletničku delinkvenciju policije u Novom Sadu i nadležno tužilaštvo u ovom gradu.

Ukoliko se dokaže da su devojčice mučile vršnjakinju, one neće krivično odgovarati jer su mlađe od sedam godina.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.