Bomba ispod auta! Ubijen vlasnik Kabarea rouz?

  Autor: Mondo Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Na Bežanijskoj kosi u Beogradu danas je ubijen Dragan Jelinović Jelke, vlasnik poznatog kluba „Kabare rouz“, javili su beogradski mediji.

kalemegdan-bomba-dzip-mondo-stefan-stojanovic-27

U eksploziji automobila koja se dogodila danas u podne u beogradskom naselju Bežanijska kosa, jedna osoba je poginula, rečeno je Tanjugu u Birou MUP-a za saradnju sa medijima.

Automobil je eksplodirao na parkingu i prema informacijama MUP-a nastradali je bio u automobilu.

Drugih povređenih nema,  a na licu mesta su policija, vatgrogasne ekipe, Hitna pomoć.

Beogradski mediji prenose da je ubijen vlasnik Kabare „Rouza“ Dragan Jelinović (58).

Jelinović je ubijen kada je ispod njegovog automobila „audi A8“, u ulici Milana Vujaklije 17, postavljena eksplozivna naprava.

Kako javlja TV Pink, automobil je potpuno uništen, popucali su prozori na okolnim zgradama, na licu mesta je u toku policijski uviđaj, a vatrogasne ekipe su ugasile požar na vozilu.

Ta televizija navodi da je bomba bila postavljena ispod vozila, a da se pretpostavlja da je eksplozivna naprava aktivirana daljinskim putem.

Jelinović je svojevremeno bio uhapšen na granici Srbije i Republike Srpske po poternici iz Nemačke zbog ubistva u toj zemlji.

Bio je izručen Nemačkoj i odležao zatvorsku kaznu, prenosi TV Pink.

Pre oko mesec dana na Banovom brdu je eksplodirala bomba postavljena ispod automobila Vladimira Karana. Navodno u pitanju je bio obračun zbog dugova.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.