Tuča na svadbi zbog Brenine pesme!

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

U Sanskom Mostu prošle nedelje su se na svadbi potukli mladoženja i kum, nakon čega je nastao pravi haos pri čemu je intervenisala i policija.

tuca
Prema priči očevidaca ovog događaja, svatovi su od početka bili nabijeni negativnom energijom, a sve je kulminiralo u kasnim noćnim satima, pišu „Nezavisne novine“.

Navodno, povod za tuču mladoženje i kuma bila je pjesma „Šeki“, koju peva Lepa Brena. Prema toj priči, kum je platio orkestru koji je zabavljao svatove 1.000 maraka kako bi u narednih sat vremena svirali samo tu pesmu.

Nakon nekoliko izvedbi, mladoženji je prekipelo pa je od muzičara tražio da promene repertoar, čemu se kum usprotivio.

„Nastala je svađa, potom i gurkanje,a onda su se njih dvojica uhvatili u koštac. Letelo je sve sa stola, a u gužvu su se uključili i ostali svatovi“, priča jedan od učesnika svadbe.

Na lice mesta ubrzo je stigla policijska patrola, nakon čega se situacija smirila. Kum i mladoženja su dali izjave o incidentu, a svatovi su se potom počeli da se razilaze.

Prema rečima očevidaca, učesnici u tuči su prošli bez težih povreda. Inače, ovo nije prvi neobični događaj koji se desio na nekoj svadbi u Sanskom Mostu.

Protekle godine, otprilike u ovo vreme,mladoženja je pobegao sa venčanja.

Inače, Sanski Most je, u odnosu na broj stanovnika, jedan od gradova rekordera u BiH po broju obavljenih venčanja i sklopljenih brakova tokom letnjeg perioda.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.