Starlete za noć na primorju od 500 do 5.000 evra!?

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Mnoge zvezde rijalitija bile su rado viđene gošće u brojnim diskotekama na primorju u društvu kotorske „madam“, pišu danas podgoričke “Vijesti”.

pro1

Najstariji zanat postao je na crnogorskom primorju jedan je od najunosnijih, pre svega u Budvi, Kotoru i Tivtu, a najnovije hapšenje kotorske „madam“ Željke Rolović, osumnjičene za podvođenje devojaka, verovatno je pokazalo da i na ovom “tržištu”, postoji oštra borba za prevlast, navodi list.

Rolović, koja je bile poznata po svojim atraktivnim drugaricama u noćnim provodima, što dokazuju i brojne fotografije na njenom FB profilu, mogla bi biti puštena da se brani sa slobode, s obzirom da ne bi imao ko da se stara o njenoj maloljetnoj ćerki, ukoliko bi otišla u istražni pritvor.

I dok su gotovo sve privedene devojke u tužilaštvu negirale da ih je Rolovićeva podvodila bogatoj klijenteli, policijska akcija“Lutka“ vođena tajno iz podgoričke centrale u saradnji sa tužilaštvom, prikupila je brojne dokaze, da je upravo Kotoranka nudila devojke za ne baš male svote novca.

A spekuliše se da je dugačak spisak korisnika usluga ovih devojaka, koje se računaju za najelitniju “ponudu” u regionu, jer su u pitanju popularne starlete , klabing devojke, pevačice, te domaće izazovne devojke , a mnogi klijenti strahuju da bi mogli biti pozvani da daju izjave, ukoliko se otvori sudski proces.

Mreža Željke Rolović, prema sumnjama policije, služila je za podvođenje devojaka za privatne zabave, u klubovima i na jahtama, od čega je zavisio i cenovnik. U zavisnosti od klijenta, među kojima su i bogati Azerbejdžanci i neki regionalni biznismeni, cena je dostizalaod 500 do 5.000 evra.

Rolovićevoj ističe pritvor u ponedjeljak ujutru, kada bi tužilac u Kotoru trebalo da je pusti da se brani sa slobode ili da predloži pritvor, o čemu bi odlučivao sudija za istragu. Ona je pred tužiocem negirala krivicu.

Izvori “Vijesti” tvrde da su vrtoglave zarade podvodača devojaka, a sve više i momaka, praktično u ovaj biznis uplele i jake lokalne kriminalne grupe, koje im pružaju zaštitu. Umrežene međusobno, ekipe funkcionišu uigrano, a „regrutovanje“ mladih , izazovnih devojaka kako iz regiona , tako i iz Crne Gore, je svakodnevno.

Svako ko je ikada bio u noćnom provodu u Budvi, Kotoru ili Tivtu, mogao se uveriti da gotovo da nema kluba, plažnog bara, noćnog lokala, šanka, diskoteke, da u u svojoj „ ponudi“, nemaju i atraktivne devojke koje naplaćuju seksualne usluge, odnosno osobu, koja će svakome ko to poželi i ima novca, po pozivu obezbediti devojku ili momka, navodi podgorički list.

Pod maskom hostesa, mnoge od devojaka, koje su došle u Budvu da zarade džeparac, na kraju počinju i da pružaju seksualne usluge.

“Vijesti” navode i sa su devojke, sa naglašeno izvedenim estetskim operacijama, predimenzioniranim grudima, usnama, zadnjicom, najtraženije na “tržištu”.

“Instant ‘slava’, koju takve devojke gostujući u brojnim rijalitijima na regionalnim tlevizijama, omogućile su im da se bolje kotiraju na tržištu prostitucije.

Upravo ove zvezde realiti shoua, bile su rado viđene gošće ovoga leta u brojnim diskotekama na primorju, sedeći u društvu upravo kotorske „madam“ u njenon separeu, navodi list.

 


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.