Šefovi policije plaćali maloletne prostitutke

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Trojica šefova saobraćajne policije u Hrvatskoj suspendovana su zbog teže povrede dužnosti, potvrdila je Uprava policije.

prostitutke
Dvojica od njih su visokopozicionirani službenici Uprave policije, a treći je bio visokopozicionirani službenik Policijske uprave zagrebačke.Kako pišu hrvatski mediji, funkcioneri su suspendovani nakon što su, gotovo slučajno, došli pod istragu kriminalističke policije.

Kriminalistička policija je u decembru prošle godine počela istragu o grupi makroa koji su preko Facebooka i oglasa tražili jevojke koje bi radile za njih. Osim punoletnih prostitutki, ranije uhapšeni Magdalena B. (28), i njen prijatelj Marijo B. (45) nudili su i seksualne usluge maloletnica.

Upravo zbog plaćenog seksa s jednom od 17-godišnjakinja krivično je prijavljen njihov klijent – autoprevoznik Marijan K. (50), a prisluškujući njegov telefon, policija je došla i do svojih kolega.

Policija je presrela njegov razgovor s jednim od šefova saobraćajne policije u kojem mu on na poklon, između ostalog, nudi i plaćeni seks. Autoprevoznik je, inače, preko uhodane veze sa svodnicima policijskom šefu naručio prostitutku i platio i njenu uslugu i motelsku sobu u kojoj je usluga pružena.


loading...

2 komentara

  1. Bajramka

    30. juna 2015. at 23:01

    Trazim posao

  2. Bajramka

    30. juna 2015. at 23:04

    Trazim posao jer sam prostitkusa

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.