HOT PRIČA NA FB: Da li je lepo da ove 2 tinejdžerke (15) ovako izlaze u grad?!

  Autor: Kurir

Dve drugarice, pre izlaska u diskoteku, odlučile su da naprave zajedničku sliku i postave je na društvenu mrežu

devojke-bih-foto-printskrin-fb-1436096868-694573

Visoke potpetice, najlon čarape, minić koji više liči na kaiš nego na suknju, ofarbana kosa, iščupane obrve, veštački nokti… danas tako izgledaju tinejdžerke. Upravo je to tema broj jedan u Bosni i Hercegovini gde mediji bruje o dve tinejdžerke koje su obučene kao starlete krenule u provod.

 

Dve drugarice, pre izlaska u diskoteku, odlučile su da naprave zajedničku sliku i postavili su je na Fejsbuk. Njih dve imaju po 15 godina, a obukle su haljine koje otkrivaju više nego što treba.

 

Izvor: Brzevijesti


loading...

3 komentara

 1. Damir

  6. jula 2015. at 13:18

  Imaju li te cure doma roditelje? Ako ih roditelji ovakve puštaju vani onda sve OK. Da sam im ja otac, ovakve sigurno ne bi izašle. Minica OK, ali ne ovoliko kratko i bez štikli ne samo radi izgleda nego i radi zdravstvenih razloga. Umjetni nokti, manje-više iako rađe ne, ali bojanje kose definitivno ne jer je to za kosu još prerano. Nešto bi im vjerovatno dozvolio ali to ne bi nikako izgledalo kao kod ove dvi na slici.

 2. Dennis

  6. jula 2015. at 14:50

  E danas je to veoma normalno…ja imam 22 godine i lagacu ako kazem da nevolim da vidim takve devojke…ali samo da bi mi oci reagovale… Ustvari je uvek komentar kritican a ne pohvalan. Kako god bilo one ce se i dalje ovako oblaciti i dalje ce biti silovanja takvih maloletnica
  a.

 3. petko

  7. jula 2015. at 08:23

  Bas su sexi

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.