„Dolazim po mladu, otvorili vi granicu ili ne!“

  Autor: Mondo Foto: Facebook/ Mink Princ

Poruka jednog mladoženje iz Hrvatske koji po buduću životnu saputnicu mora u Novi Sad oduševila ljude na Faceboku.

Minc-Priki-FB

Granice su malo zatvorene, malo otvorene, promet teče, pa opet stane… Nadmudrivanju hrvatskih i srpskih političara, čini se, nema kraja ali to neće sprečiti Miodraga Novakovića da iz Osijeka dođe po svoju mladu.

Jedan mladi Osiječanin odlučan je u svojoj nakani da pređe granicu – bila ona zatvorena ili ne – i dovede svoju buduću suprugu Sanelu – svim političkim igrama uprkos, piše „Jutarnji list“.

Na Facebook stranici hrvatske Vlade korisnik Minc Priki, pravim imenom Miodrag Novaković, ostavio je ovakvu poruku:

„Ja imam svatove 3.10. i po mladu idem u NS, otvorili vi taj Erdut ili ne, verujte mi ja ću proći. Milom ili silom. Hvala!“

Nakon što su Miodragovi drugovi napravili grupu podrške ovom paru na Fejsbuku – „Podrška za Minc Prikija“, prozvali su mladu da se oglasi, što je ona i učinila.

„Mlada će preplivati Dunav ako treba!“, napisala je izvesna Sanela, za koju se i sumnja da je Novosađanka koja je Osiječaninu ukrala srce, javlja 021.rs.

Nije ni potrebno naglašavati da je post nestrpljivog mladoženje prikupio ogroman broj lajkova i mahom pozitivnih komentara, poput: ‘Po nju i na kraj sveta!’, ‘Ljubav ne zna za politiku i glupe političare’ i ‘To nije ljubav – to je od ljubavi jače!’

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.