Venčanje u septembru, u Srbiji?

  Autor: Mondo Foto: YouTube/screenshot

Strani mediji pišu o tome šta je nemački fudbaler poklonio Ani za veridbu, ali i da li će pre venčanja potpisati predbračni ugovor.

bastijan-svajnstajger

Ana i budući sprski zet trenutno borave u Londonu, gde se ona prirema za Vimbldon, koji startuje za nekoliko dana.

Ivanovićeva je postala ambasador fondacije „Quercus“ i u njenu čast je organizovan koktel u hotelu „Kafe Rojal“. Ipak, ono što je najviše zaintrigiralo prisutne goste jeste ogroman dijamant, koji je nosila na levoj ruci.

„Ana i Bastijan su odlučili da veridbu objave tako što će se ona pojaviti pred medijima sa prstenom. Za sada ne žele da govore o tome“, srećnu vest je potvrdio Dan Holcman, Anin menadžer na svom Facebooku, ali je ubrzo čestitku obrisao.

Venčanje bi trebalo da bude u septembru u Srbiji, prema mladinoj želi. Ona je za veridbu, na poklon od svog dragog dobila stan u Minhenu.

Strani mediji pišu i o predbračnom ugovoru koji će Bastijan potpisati sa Anom kako bi zaštitio svoje bogatstvo, jer ipak je on u prvih 15 najplaćenijih fudbalera na planeti, sa zarađenih 75 miliona evra u karijeri.

Agenti nemačkog fudbalera nisu baš srećni što je on u vezi sa srpskom sportiskinjom. Smatraju da Švajni više vremena provodi na teniskim terenima nego na fudbalskim, kao i da je postao njen potrčko.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.