U NEVOLJI: Stanijin dečko jurio Kristijana da ga prebije!

  Autor: Kurir Foto: Damir Dervišagić,Dragan Kadić
Kad je od prijatelja saznao da je kriminalac u Dobrojevićkinom stanu, Luka je krenuo da se obračuna s njim, zbog čega se bivši farmer odmah vratio u Beograd

kristijan-golubovic-stanija-dobrojevic-foto-dragan-kadic-damir-dervisagic-1452545290-822159

Kristijan Golubović pobegao je glavom bez obzira iz Novog Sada kad je saznao da ga traži dečko Stanije Dobrojević Luka M., kome ona u javnosti nikad ne pominje ime, već ga zove Zverka.

Starletin momak se iznervirao kad je saznao da je kriminalac s kojim se njegova devojka zbližila na Farmi u njenom stanu pa je želeo da se obračuna s njim. Uplašen da će dobiti batine, Kristijan je brže- bolje seo u automobil i zbrisao u Beograd, tvrde naši izvori bliski Dobrojevićevoj.

Opasan momak

Golubović dobro zna koliko je Zverka, iliti Luka, opasan momak jer se poznaju iz zatvora. Naime, njih dvojica su zajedno robijali i u zatvoru se i zbližili, ali je njihovo prijateljstvo puklo zbog toga što je Kristijan imao seks sa Stanijom na imanju.
– Zverka je Staniji pre nego što je ušla u rijaliti rekao da se tamo drži Kristijana, a i njemu je poručio da mu pazi na devojku. Nije računao da će se njih dvoje baš toliko zbližiti. Zaista bi sve bilo u redu da nisu prešli granicu. Stanijin dečko je tada poludeo i rekao da će se osvetiti Kristijanu pre ili kasnije. Ljutio se i na Staniju, ali je njoj oprostio, dok s Golubovićem hoće da se obračuna – govori dobro obavešteni izvor i dodaje:

Neće mu ostati dužan

– Kristijan je nedavno došao kod Stanije u Novi Sad, a kako Lukini ljudi motre na nju, nije im promakao Golubovićev dolazak. Tada je Zverka poslao poruku Staniji da će „svašta da bude kad joj upadne u stan“, nakon čega je Kristijan pobegao – završava priču naš izvor.

Upućeni tvrde da Zverka neće ostati dužan Kristijanu što ga je izdao te da je samo pitanje trenutka kad će se obračunati s njim.

Pozvali smo Golubovića i Staniju, ali se oni nisu javljali.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.