TRESE SE POLITIČKI VRH OD NATAŠE ŠAVIJE: Moraće da plate 100.000 evra da ne pustim porno-snimke!

  Autor: Kurir

Odustala bih od puštanja za neke dobre pare, recimo 100.000 evra. Toliko košta ležarina u mojoj privatnoj arhivi, rekla je Novosađanka

natasa-savija-foto-printskrinyoutube-1432381810-665317

Pevačica Nataša Šavija po izlasku iz rijalitija otkriva šta će biti sa obećanjem „orlićima“, da joj se dopada Aleksandar Požgaj, iako ima dečka, ali i najavljuje da će pustiti snimke seksa zbog čega se trese državni vrh.

„Shvatila sam da su političari u strahu, ali ne znam zašto kada tu sferu nisam puno dirala. Poznajem jedino Aleksandra Antića i Dragana Jovanovića, a većina momaka na mojim snimcima su anonimni muškarci. Često gledam te klipove i htela sam da obećam, ako pobedim da ću jedan pustiti, ovako će da pričeka, pa možda emitujem sve odjednom“, kroz osmeh preti Nataša, ali i priznaje da bi mogla da se smiluje na pojedince ako bi joj dobro platili.

„Odustala bih od puštanja za neke dobre pare, recimo 100.000 evra. Toliko košta ležarina u mojoj privatnoj arhivi“, na sebi svojstven način poručuje Šavija, koja je obećanjem da će oralno zadovoljiti “orliće”, ako pobede, danima bila glavna tema u Srbiji.

„Više sam se zezala, jer sam bila u rijalitiju, ali na kraju je ispalo simpatično. Ne poznajem nikog od „orlića“, znam samo „orlove“, i to one za koje sam priznala da sam bila sa njima“, rekla je Šavija.

Iako joj je mama rekla da je, bez obzira na sve dečko čeka, ona ne krije da joj se dopada Požgaj.
„Od početka mi se sviđao, ali nisam ga dirala jer je pričao da ima devojku. Lep je i sve mu je na mestu tako da ne mogu da kažem da među nama neće biti ništa. Možda kada me bude vozio za Novi Sad zastanemo na putu malo sa strane“, nevaljalo najavljuje pevačica, koja i dalje tvrdi da sa muškarcima nije zbog para.

„Ni sa sadašnjim dečkom nisam zbog novca. To što je on u mogućnosti da mi priušti neke veće stvari i ispuni hirove, to je moja sreća. U kući nije bilo para, pa sam bila sa Gastozom. Na kraju se ispostavilo da ih je osvojio, ali to je moj talenat da ih namirišem“, kroz osmeh priča Šavija.

Pevačica je odlučila da što pre zakaže ugradnju silikona.

„Operacija je bila zakazaza pre ulasaka u rijaliti, ali je odložena. Uskoro ću to da obavim, ali ništa drastično neću menjati, čisto da ih podignem, da bez brusa izgledaju bolje“,  iskrena je Novosađanka koju su na početku karijere poredili sa Natašom Bekvalac.

„Prijalo mi je to, ali ne bih da idem ničijim stopama. Iz istog smo grada, imamo isto ime i volimo sportiste, tako da imamo mnogo toga zajedničkog“, zaključuje učesnica rijalitija.


loading...

1 komentar

  1. npr.politicar

    30. juna 2015. at 13:21

    mala ne zaleci se mnogo,mozes zestoko da tresnes o zemlju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.