TEODOSIĆ ODGOVORIO ŠAVIJI: Volim lepe i obrazovane žene, a ne one sa 2 grama mozga

  Autor: Kurir Foto: Dado Dilas
Verovatno mi zato nikada i nisi bila privlačna. Tako da, dotična gospođice rađaj ti nekome drugom petoro dece, mene ne bi mogla da imas ni za 10 života, a verujem ni tad, poručio je kapiten košarkaša Srbije startleti

natasa-savija-milos-teodosic-foto-marina-lopicic-dado-dilas-1445119705-764281
Novosadska starleta, Nastaša Šavija poznata po vezama s fudbalerima, za vreme Evropskog prvenstva u košarci priznala je da je bila potpuno očarana lepotom Miloša Teodosića, plejmejkera našeg državnog tima.

Nakon što je pročitala Teovu ispovest, Šavija je u dahu poručila.

Teodosiću, oženi me! Znam da kuvam, peglam, perem… Rodiću mu petoro dece! Ja sam prava žena za njega „, rekla je Nataša za Kurir.

Miloš je potom na društvenim mrežama odgovorio:

„Ja volim lepe i obrazovane žene. Čisto da se zna, ne volim one kojima je sve u životu skidanje i koje nemaju 2 grama mozga. Verovatno mi zato nikada i nisi bila privlačna. Tako da, dotična gospođice rađaj ti nekome drugom petoro dece, mene ne bi mogla da imas ni za 10 života, a verujem ni tad. Samo mi je krivo sto „novinari“ daju medijsku pažnju takvima kao ti, a ne pravim sportistima koji osvajaju medalje, ili nekome kome je ta medijska pažnja zaista potrebna. Čak ti i ja sa ovim komentarom dajem neku popularnost, pažnju, ali čisto da shvatiš i ti i takve slične tebi da mi uopšte niste interesantne. Toliko“, napisao je Teodosić.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.