TAMARA ĐURIĆ PROGOVORILA O PROSTITUCIJI: Evo kako zarađujem za život!

  Autor: Kurir Foto: Instagram
Tamara Đurić, devojka koja je posle rijalitija „Farma“ privukla veliku pažnju odlučila je da progovori o svom poslu i otkrije sve o čemu se spekulisalo.

tamara-duric-foto-printskrin-instagram-1455124642-842179

Naime, poznato je da je Đurićeva zaposlena u firmi svog bivšeg dečka Dejana Palića Makarone a evo šta kaže o tome što je mnogi povezuju sa prostitucijom.

„Svaka lepa žena je prostitutka u zemlji Srbiji. Svaka žena koja se bavi javnim poslom, koja hoće da iznese svoje mišljenje“, započela je Đurićeva a onda objasnila i kako ona zarađuje novac.

„Meni ne smeta ništa što piše, ja znam ko sam i šta sam. Radila sam kod roditelja u firmu od svoje 16. posle sam radila i kod Dejana u firmi. Ja se slikam, snimam spotove, radim kao model, sve to je fino plaćeno u Srbiji. Eto, imam taj svoj privatni biznis, trenutno radim u nekom projektu gradnje. Ja sam fizički radnik, organizujem posao“, objasnila je Tamara za „Alo“.

Vrlo ljutita otkrila je i kako je nazivaju devojke koje je ne vole.

„Jer ja sam tako ružna, imam silikone, silikonjara, a ona je sva prirodna, pustila dlake 10 centimetara i onda ja sam nakaza. Nisam nakaza, eto tako.“

Tamara je vrlo eksplozivna i sposobna žena, što je pokazala i tokom rijalitija, a za sebe kaže da ima muški mozak.

„Nekako mi odgovara taj muški mozak pošto više vremena provodim sa mukarcima nego sa ženama pa sebe ne mogu da svrstam ni u jedan krug žena.“


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.