Starleta i pevačica: Zamalo tuča zbog fudbalera!

 

Dve bivše devojke Borka Veselinovića, Katarina Živković i Barbara Šegetin, umalo da se pobiju nasred jednog splava.

Foto: Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Pevačica, koju je fudbaler Rada ostavio pre tri nedelje, i starleta iz Hrvatske, žestoko su se posvađale u WC.

Foto: Instagram/ barbara__segetin

Foto: Instagram/ barbara__segetin

Katarina Živković i Barbara Šegetin bile su na nastupu Ace Lukasa i nekako se potrefilo da u isto vreme krenu u toalet. Čim su spazile jedna drugu, počeo je žestok verbalni obračun.

„Barbara je žestoko napala Kaću. Skočila je na nju i zahtevala objašnjenje zbog čega je svašta govorila o njoj po gradu. Bukvalno ju je terala da prizna, iako je Kaća tvrdila da je nikad nije uzela u usta. Govorila joj je da joj je ona nebitna i da ima pametnija posla nego njome da se bavi. Toliko su vikale da se sve čulo.

Barbara je sve vreme mlatarala rukama dok se njoj Kaća unosila u lice. Situacija se usijala i zaista sam pomislio da će doći do tuče i da će pasti krv. Ipak, uspela je da se iskontroliše. Strasti su se smirile tek kad su primetile da ih slika paparaco.

Odjednom se situacija smirila.Jedna drugoj su pružile ruku, zagrlile se i poljubile. Rešile su problem koji su imale. Za obe je Borko završena priča i obe smatraju da ih je iskoristio da bi bio u novinama“, rekao je izvor za „Kurir“ koji je prisustvovao ovom događaju.

Međutim, tu nije kraj. Pred kraj Lukasovog nastupa na splav je stigao i Borko. Smestio se samo dva separea dalje od Kaćinog. Ona ga je kulirala, dok je starleta obigravala oko njegovog stola. Ruku je pružila samo njegovim drugarima. Borka je, kao i Kaća, ostavila bez pozdrava.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.