STANIJA SE UDAJE POSLE FARME: Ložila sam se na tipove kao što je Kristijan, ali sada…

  Autor: Kurir

Sad sam u godinama kad je bezveze da se po medijima provlačim kao starleta, kaže Dobrojevićeva

stanija-dobrojevic-brus-skinula-se-sank-klub-muzej-1357591879-250069

Starleta Stanija Dobrojević, izjavila je za medije da će posle rijalititja „Farma 6“, u kom učestvuje, stati na ludi kamen! Ona je, takođe, rekla da ne veruje da će u „Farmi“ naći muža, jer se, kako je izjavila, na muškarce kao što je kriminalac Kristijan Golubović ložila dok je bila klinka.

– Sad sam u godinama kad je bezveze da se po medijima provlačim kao starleta. Postigla sam sve što sam mogla u Srbiji, ali i šire, i sad već imam ozbiljnije planove. Kad sam dala poslednji ispit na fakultetu, mama me je pitala šta mi je sledeći cilj. Kao iz topa sam joj odgovorila: prvo rijaliti, pa udaja. Digla joj se kosa na glavi. Ali evo, ušla sam u „Farmu“, a kad se ovaj cirkus završi, želim da zasnujem porodicu – rekla je Stanija za medije.

Ona je potom istakla da nema nameru da se zaljubljuje pred kamerama, iako se prošlog puta smuvala sa manekenom Filipom Panajotovićem.

– Da sam klinka, verovatno bi mi se dopao Kristijan Golubović jer sam se kao mlada ložila na mišićave i istetovirane muškarce. Sad više ne. To sam odavno prevazišla. Sad pažnju može da mi privuče pravi, stabilan, i zreo muškarac, a takvog na imanju nema. Mada, nikad ne reci nikad, ali za sada je tako – otkrila je Stanija za medije.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.