SNEŽANA DAKIĆ NA SUDU SA BIVŠIM: Za ćerku traži 1.500 evra za alimentaciju!

  Autor: Kurir

Ne bih komentarisala alimentaciju i odnos sa bivšim suprugom. Nije tačno da sam mu tražila previše novca, rekla je voditeljka

snezana-dakic-1410295728-565157

Voditeljka Snežana Dakić tražila je od bivšeg mužaVladimira Mikića alimentaciju od oko 1.500 evra za izdržavanje njihove ćerke Laure.

„Moja bivša supruga i ja smo se do govorili da Laura pripadne njoj. Baš smo pre neki dan bili u Centru za socijalni rad, pričali smo sa psiholozima, što je rutinska preocedura“, rekao je Vladimir, koji je ovih dana na moru u Hrvatskoj sa devojkom Jovanom.

„U Srbiji na ime alimentacije odlazi preko 40 odsto mesečnih primanja tako da bi sud samo trebalo da odredi tačnu visinu. Već uredno plaćam alimentaciju za decu iz prvog braka tako da ni sada neće biti problem“, odgovorio je Mikić.

Njegova bivša supruga nije bila toliko rečita.

„Ne bih komentarisala alimentaciju i odnos sa bivšim suprugom. Nije tačno da sam mu tražila previše novca“, rekla je Dakićeva.

Iako nisu želeli da komentarišu sumu, nezvanično, Snežana je od Vladimira tražila od 1.000 do 1.500 evra za alimentaciju.

Vladimir Mikić (49) i Snežana Dakić (45) skoro godinu dana nisu u braku i oboje su se složili da je za Lauru najbolje da ostane uz majku, ali oko visine alimentacije nisu mogli da se usaglase. Zbog toga će morati da interveniše sud, koji će po zakonu Republike Srbije odrediti iznos koji će mesečno Snežana Dakić primati na ime izdržavanja.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.