Slavna lepotica ima 50 godina i nestvarno izgleda: Otkriva u čemu je njena tajna

  Autor: B92

Iako se odavno više aktivno ne bavi modelingom, ona i dalje privlači pažnju javnosti svojim besprekornim izgledom i zavidnom figurom.

98917649456dc48d882543395281071_w640

foto: Splash

Ikona manekenstva Sindi Kroford nedavno je napunila 50 godina, pa nam ne preostaje ništa drugo nego da se zapitamo koje su tajne njene lepote… i otkrijemo vam ih!

Tajna figure – „Većina ljudi očekuje promenu izgleda preko noći, a za mene je ključ u doslednosti. Nisam tek nedavno počela trenirati – to radim od svoje dvadesete. Ono što bih svakom preporučila su fizička aktivnost i dovoljno sna, a apsolutno bih zabranila cigarete. Možda prve rezultate nećete videti za jedan ili mesec dana, ali za godinu dana sigurno hoćete“, otkriva Sindi.

Omiljeni trik pre šminkanja – „Nedavno sam otkrila ulje za lice koje se na lice nanosi pre šminkanja. Iako biste očekivali da će vam zamastiti lice, to nije slučaj, pogotovo ako ga nanesete prstima, na „najviše“ tačke lica – jagodice, bradu i čelo. Iznenadićete se koliko će vaša koža odisati prirodnim sjajem“.

Nega kose – „Trudim se da ne stilizujem kosu previše i da je što više rasteretim od različitih proizvoda. Nedavno sam se ošišala i, sad kako mi je kosa je kraća, puštam je da se prirodno osuši. Stavim samo malo balzama koji se ne ispira, a zatim je pustim da se osuši“.

Saveti prilikom šminkanja – „Imam dva saveta – obavezno nanosite zaštitnu kremu za sunčanje i skidajte šminku uveče pre spavanja. Kada sam bila mlađa, više me zanimalo stavljanje šminke, nego njeno skidanje, ali sada svoju ćerku stalno podsećam na to koliko je važno očistiti lice pre spavanja“.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.