Seks koji će dugo pamtiti

  Autor: Mondo

Folkerka nije mnogo razmišljala o tome kako da obraduje dečka za njegov rođendan.
katarina-9

Instagram/katarinagrujic.doll

Zvezda Granda Katarina Grujić, nedavno je priredila svom momku Nemanji Buhi rođendansko iznenađenje koje će dugo pamtiti.

„Kaća je smislila da mu pored regularnog poklona priredi i neko iznenađenje, ali samo za njegove oči. Rešila je da organizuje intimno druženje koje će se nešto razlikovati od onih koje su imali do tada. Malo pre ponoći, ona je ukrasila njegovu sobu laticama ruža, upalila je mirišljave sveće i pustila muziku. Na sebe je obukla seksi veš kakav do tada nije video, koji je danima pre toga tražila, potom naprskala vrlo erotičan parfem, a onda mu dala odobrenje da može da uđe. Taj seks će pamtiti dugo“, ispričala je za „Alo“ Kaćina prijateljica, nakon što joj se pevačica poverila.

Folkerka je potom potvrdila ovu priču…

„Jao, nemojte to da pišete, neprijatno mi je da naši roditelji čitaju o tome. Tačno je da je jedan deo poklona bio intimnije prirode, to jest, samo za Nemanjine oči. Eto, mogu da kažem da je dobio mene na poklon, a šta sam na sebi imala ne bih da otkrivam“, istakla je pevačica i dodala da mu je pored „sebe“ kupila tortu i zlatni šampanjac, a rođendan su proslavili na splavu Nemanjine porodice na Savi.

katarina-10

Instagram/katarinagrujic.doll

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.