ROMANSA U MALDIVIMA: Zvezda Granda završila sa Gastozom u sobi!

  Autor: Kurir Foto: Damir Dervišagić/Stefan Jokić

Gorana Babić obećala pobedniku „Parova“, koji se u nju zaljubio na prvi pogled, da će ga čekati dok ne izađe iz „Maldiva“

nenad-marinkovic-gastoz-gorana-babic-zvezda-granda-foto-damir-dervisagic-ste-1436490548-697843

Zvezda „Granda“ Gorana Babić, u koju se zaljubio Nenad Marinković Gastoz, ponovo je došla u „Maldive“ i sa njim završila u spavaćoj sobi.

Njih dvoje su se sklonili od ostalih učesnika kako bi na miru porazgovarali, a tom prilikom otkriveno je da i pevačica gaji osećanja prema pobedniku „Parova“, pa mu je obećala da će ga čekati dok ne izađe iz svog drugog rijalitija.
– Mogu da ti verujem, ali ne moram. Idem na to da ti verujem. Ja nisam đubre. Svakako možeš da mi pokažeš da je sve tako kako pričaš kada izađeš, ja ću te čekati – rekla je Gorana Gastozu i, kako je rekao, učinila ga srećnim.

Inače, on se u nju zaljubio već pri prvom susretu. Ona ga je toliko očarala da je bio spreman da se odrekne polovine nagrade i celog honorara iz „Maldiva“ ako je produkcija ponovo dovede. Njemu je želja ispunjena.
– Gledam te i upijam. Neću više da ih menjam, neću da je..em, hoću samo tebe – govorio joj je Marinković.
– Kupila si me. Ja sam oduševljen, volim da pričam sa tobom. Ja tebe pijem kada pričaš. Fora je u tome da sam ja gad, ali ne mogu da živim bez tebe. Razumeš li da ne mogu bez tebe – uveravao je Gastoz pevačicu u svoja osećanja.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.