RAT STARLETA Slađa: Milan Popović i ja ćemo živeti zajedno – Ajfonka: Ukrašću ti ga čim izađem!

  Autor: Kurir
Svađa zbog kralja bakra Hrvatica ubeđena da će pobediti u „Parovima“ zahvaljujući novom dečku, a Srpkinja veruje da će ga osvojiti kad napusti luksuznu vilu u Zemunu

tijana-ajfon-sladana-petrusic-milan-popovic-1448758665-793649
Učesnice „Parova“ Slađana Petrušić i Tijana Ajfon zaratile su zbog bivšeg Severinog verenika – Milana Popovića.

Hrvatska pevačica i srpska starleta pletu paukovu mrežu oko kralja bakra. Prva ga je ulovila Petrušićeva, koja je priznala da je od seksa s njim i dalje bole prepone.
– Malo me bole prepone, ali šta ću, zaljubila sam se. Krenula sam Severininim stopama i mnogo mi je drago zbog toga. Od Milana sam dobila prsten od bakra. Čula sam da je i moja koleginica dobila isti takav, ali da je spakovala kofere i otišla jer je bio od bakra, a ne od zlata – priča nova Milanova verenica, koja već planira život s biznismenom.
– Kad izađem iz rijalitija, dogovorićemo se Milan i ja o zajedničkom životu. Pa nisam ja luda, šta ste mislili da sam radila ovih mesec i po nego planirala sve s njim. Eto, spetljala sam se s kraljem bakra, videćemo ko će sad imati najviše glasova i ko će pobediti – poručila je Slađa, ubeđena u pobedu u rijalitiju.

Tijana Ajfon je slušala šta njena suparnica priča, a zatim je u tajnoj sobi otkrila plan – da i ona osvoji kralja bakra!
– Mislim da je Milan pravi gospodin i ubeđena sam da ću moći da ga zavedem čim napustim rijaliti. Kakva Slađa, smešna je ona za mene. Ja sam bolja riba, atraktivna sam, i to je potrebno jednom takvom čoveku. Moram da ispoštujem ugovor koji sam potpisala sa Hepi televizijom, ali čim budem na slobodi, bacam se na Popovića – poručuje Ajfonka.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.