Pomozite mi da pobedim pakosne lajavce!

  Autor: Mondo Foto: Facebook/Kristijan Kiki Golubovic

Kristijan Golubović na Facebooku obelodanio da je potpisao ugovor za ulazak na Farmu 6!

55

Poslednjih nekoliko dana se pisalo o tome ko će sve učestvovati u novoj sezoni rijalitija na farmi, a najviše se prašine diglo oko ulaska nekadašnjeg žestokog momka sa beogradskog asfalta.

Prvo je bilo da sigurno ulazi sa planom da zavede red među ostalim učesnicima i da će ih terati da vežbaju svakog dana, pa onda da mu ipak smeta aljkavost drugih i da je pitanje kako će moći da spava sa toliko ljudi u istoj prostoriji.

Kako se glasine ne bi dalje širile, Kristijan je čim je potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem, potvrdio ulazak na Farmu 6.

„Poštovani prijatelji i fanovi, danas sam potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem, tako da zvačno ulazim na Farmu. Trudiću se da vam sebe pokažem i dokažem na najbolji način- onakav kakav sam ja i u stvari…

Sve moje Prijatelje i Fanove najlepše molim da ne glasaju za mene ukoliko se pokažam kao loš čovek: lenština, nekulturan, aljkav, nemaran, nezanimljiiv itd. Ali ukoliko zaslužim ponašanjem, molim vas da vašim glasovima pomognete da pobedim pakosne lajavce, kojima predrasude o meni stvaraju totalno lošu sliku i reč o meni i mojoj ličnosti.

Hvala i veliki pozdrav svima!“


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.