Političari će raspravljati o njenom Instagramu?!

  Foto: Instagram/Severina

Milan Popović pisao zvaničnicima i političarima da se žali na bivšu!

severina-6

Hrvatski „Tportal“ objavio je ekskluzivno delove pisma koje je srpski biznismen namenio premijeru Zoranu Milanoviću, ministarki socijalne zaštite Milanki Opačić, zaštitnici za ravnopravnost polova Višnji Ljubičić i nekolicini saborskih poslanika.

Iako se ranije istim zvaničnicima obratio putem advokata, sada kaže da im se obraća kao roditelj, i to zbog činjenice da njegova bivša Severina Vučković krši prava njihovog sina Aleksandra zagarantovana normativnim okvirom Republike Hrvatske, odnosno ignoriše načela zajedničkog starateljstva.

„Severina sa očiglednom namerom osiguranja stalne medijske pažnje, našeg sina, starog samo 3,5 godine, namerno i svakodnevno na društvenim mrežama izlaže javnoj i štetnoj medijskoj pažnji, objavljujući detetove fotografije, video zapise i komentare. Ove majčine objave na društvenim mrežama izazivaju dalje prenošenje informacija i komentara, kao i tih materijala, nakon čega se sve to prenosi i po štampanim, i po elektronskim medijima po celom prostoru bivše Jugoslavije“, navodi on u pritužbi.

„Na taj način, dete se stavlja u poziciju dugotrajne, ogromne i štetne medijske izloženosti koju inicira njegova majka. Upozorio sam i Centar za socijalnu zaštitu, ali reakcije nije bilo. Iz kasnijih reakcija Vučkovićeve na ovo upozorenje tela socijalne zaštite, može se zaključiti da je ona mišljenja da je velika zvezda za koju ne važe pravila i zakoni, jer ko je Centar za socijalnu zaštitu da se usudi da nju nešto upozorava“, navodi Popović, a prenosi „Tportal“.

Pevačica, koja se već par godina sudi sa Popovićem oko starateljstva i alimentacije, nije se oglasila povodom njegovog pisma.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.