POKAZALE SVOJE ADUTE: Selma i Indi ostavile veš kod kuće!

  Autor: Kurir Foto: Dragan Kadić/Marina Lopičić
Bajramijeva se u Grandovom studiju pojavila bez brushaltera, dok Aradinovićeva nije obukla gaćice, zbog čega su im se mnogi podsmevali

selma-bajrami-foto-dragan-kadic-1449101382-796313
Iako je na snimanju novogodišnjeg programa za Grand TV bilo mnogo poznatih pevača, najviše pažnje su izazvale Selma Bajrami i Indi Aradinović. Njih dve su u studio došle bez  veša, te ne treba da čudi što su sve oči bile uprte u njih dve.

indi-aradinovic-foto-dragan-kadic-1449101382-796319

I jedna i druga su izabrale crnu, dugu haljinu koja više otkriva nego što pokriva. Jer, Selma nije imala brushalter, dok Indi nije obukla gaćice. Bajramijeva je opušteno šetala iako su se njene bradavice videle ispod tila. Ona se čak i začudila kad su je novinari pitali zbog čega nije obukla grudnjak.

selma-bajrami-foto-dragan-kadic-1449101382-796315

Višak kilograma

– Ne razumem takva pitanja, majke mi. Ja sam pre svega majka maloletnog deteta i to je najvažnije. Bavim se pevanjem i estradom i ne razumem zašto je sada nekom čudno kad se obučem smelije – rekla je Bajramijeva.

Nešto kasnije došla je i Indi i šokirala mnoge svojim stajlingom. Mogli su se čuti komentari kako treba da je bude sramota što se pojavila provokativno obučena, a ima 20 kilograma viška. Nju nije bilo briga za komentare, već je pozirala fotografima, jasno stavljajući do znanja da na sebi nema donji veš.

 

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.