Ovo su mračne tajne najpoznatije porodice na svetu

  Autor: B92 Foto: Splash

Rane udaje, lažne diplome, varanje muškaraca…

42813647156a4cc4cd9725207434349_w640

Porodica Kardašijan postala je planetarno popularna zahvaljujući rijalitiju „U korak sa Kardašijinima“, puna je tajni koje su dugo skrivale od javnosti.

Kim Kardašijan se udala sa 19 godina

Kada se spomene suprug Kim Kardašijan, prva asocijacija je sadašnji starletin suprug, reper Kanje Vest. Neki se sećaju i bivšeg, drugog po redu supruga, Krisa Hampresa. Međutim, većina je zaboravila prvog supruga slavne Kim, Dajmona Tomasa.

Dok još nikome nije bilo bitno ime Kim Kardašijan, ona je pobegla u Las Vegas s Dajmonom koji je tada imao 29 godina i baš kako to često bude s brakovima koji se sklope na brzinu, ispostavilo se da stvari baš ne štimaju. Navodno je njen prvi suprug bio nasilan, te je Kim terao na liposukciju i ostale plastične operacije kako bi postala „savršena“.

Kao rezultat toga je razvod koji je usledio nakon tri godine braka. Dajmon sve tvrdnje Kardašijanove negira, govoreći da je nikad nije udario, te da je Kim bila neverna tokom njihovog braka.

Kris Džener je varala supruga

Kris je stekla popularnost nakon udaje za Roberta Kardašijana – advokata koji je američkoj javnosti postao poznat nakon što je branio O.J.Simpsona koji je bio optužen za ubistvo supruge 1995. godine. Robert je preminuo od raka 2003. godine, a njegova porodica je nasledila njegovu imovinu vrednu 100 miliona dolara.

Kris je često puta nazvana kraljicom porodice Kardašijan, ali je prati glas neverne žene. Navodno je imala aferu s fudbalerom Todom Vatermanom dok je bila u braku sa Robertom.

Kako su pisali strani mediji Kris je varala i drugog supruga, Brusa Dženera, koji je takođe bivši, a prevaru je priznala jedino sestri Karen.

Kejtlin Džener (Brus Džener) izazvala saobraćajnu nezgodu

Početkom prošle godine, Kejtlin Džener, koji je tada još uvek bio Brus Džener, je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je jedna osoba izgubila život. Svedok navodi kako je Brus naleteo na spoljni deo automobila koji je nakon toga udario u automobil iz suprotnog pravca.

Kardašijani tvrde kako su Dženera progonili paparaci, čak njih pet, i kako je to glavni uzrok nezgode.
S druge strane „ABC’s Eye Witness News“ navodi kako nigde u blizini nije bilo paparaca. Nakon suđenja, Kejtlin je oslobođena, ali sumnja i dalje postoji. Iako je promenio pol, to ne menja činjenicu da je ceo slučaj ostao obavijen velom tajni.

Uslovi proizvodnje kolekcije Kardašijan

Kako je rijaliti “ U korak sa Kardašijanima “ postao sve popularniji, dame iz poznate porodice odlučile su da iskoriste svaki aspekt slave. One su počele da ulažu i u ostale unosne poslove kao što su linija odeće, cipela i parfema.

Međutim, problem nastaje kada se pokrene pitanje kako nastaje ta odeća, prenosi Blic.

Velika je tajna da se linija odeće s potpisom Kardašijan proizvodi u Kini, mestu gde robu često radi jeftina radna snaga. Kako piše „Jezebe“, njihova se roba proizvodi negde u provinciji Guangdong gde radnici navodno dobijaju dolar po satu, a rade u nehumanim uslovima. Naravno, zabranjeno im je da govore o tome za koga rade i kako rade.

Diploma Kajli Džener

Kada je manekenka Kajli Džener diplomirala, vest su preneli svi svetski mediji. Međutim, velika tajna je da Kajli uopšte nije išla u školu. Dženerova se opredelila za vanredno školovanje, pa su je podučavali kod kuće. Ali, to bi trajalo samo tri do četiri sata, a ostalih dvadeset je valjda učila kako da napravi da usta izgledaju punije.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.