Nije ovo cirkus!

  Autor: Mondo Foto: Instagram/AcaLukasofficial

Supruga pevača Ace Lukasa Sonja Vuksanović ne želi da govori o razlozima zbog kojih se razvodi i otkriva da nije davala nikakve izjave medijima. „Nije to banalna stvar, već ozbiljna životna situacija“

aca-i-sonja

 Nedugo pošto je objavljeno da se pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, razvodi od supruge Sonje, mediji su kao razlog naveli „njegove poroke preko kojih Sonja nije mogla da pređe“.

Vuksanovićeva u intervjuu „Storiju“ naglašava da je sve što je u medijima do sada objavljeno „najobičnija izmišljotina“.

„Dok ne bude sve konkretno i zakonski rešeno, ja o razvodu nemam šta da kažem, jer nije reč o banalnoj stvari, već o ozbiljnoj životnoj situaciji. Trenutno sam u Nemačkoj i posvećena mojim ćerkama, jer mi je to sada najvažnije. O Aci ne mogu ništa ružno da kažem, posebno zbog toga što smo oboje roditelji naše Viktorije. Ostajem dosledna sebi i svojoj odluci da ne komentarišem ništa i nikoga, a ponajmanje svoj brak. Uopšte me ne zanima ko, šta i zašto priča, ja nisam deo tog malograđanskog cirkusa i primitivizma“, rekla je Sonja.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.