Nije ništa posebno u krevetu! (FOTO)

  Autor: Mondo Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Sin biznismena Radosava Savatijevića Keneta otkrio da je popularnu startelu „delio“ sa još dva drugara i da nije baš zadovoljan s tim kako se pokazala u krevetu.
stanija-2

Aleksandar Savatijević, sin Radosava Keneta kaže da je Staniju Dobrojević „delio“ sa Šarenim, kojeg je javnosti predstavila kao dečka, i Matijom Jelinovićem zbog kojeg je završila na sudu sa Sorajom.

„Moji drugari Šareni i Matija bili su u periodu s njom kada i ja. Nas trojica smo je imali kad smo hteli. Neću za sada ništa da otkrivam, ali imam nekih tajni vezanih za nju“, kaže Aleksandar za „Kurir“.

On dodaje i da nikada nije snimao seks sa pobednicom Farme 6, jer „nije ništa posebno u krevetu“.

„Sa njom sam bio u kombinaciji. Plaćao sam joj i udovoljavao u svemu, jer mi je bilo lepo u njenom društvu, ali sa takvom devojkom nikad nisam hteo da budem u vezi. Nismo se snimali, jer je loša u krevetu. Nije me nešto seksualno privlačila, ali mi je prijala u nekim trenucima. Ona je bila samo jedna devojka u nizu u mom životu“, priča Savatijević.

Stanija je naravno Aleksandrove navode demantovala, tvrdeći da je Savatijević „tatin degenerik koji želi slavu preko njene grbače i koji se udara po nosu“.

„Tačno je da sam iz tog društva bila samo sa Šarenim, dok su Matija i Aleksandar to ljubomorno posmatrali sa strane i mrzeli ga iz dna duše, jer je uspeo da me osvoji. Iako Šareni nije imao para, za razliku od tatinih sinova, koji su se rasipali i udarali po nosu, ja sam izabrala zdravog i normalnog dečka“, kaže Stanija.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.