Minuti su me delili od smrti!

  Autor: Mondo

Vladimir Vuksanović, maneken čiji je automobil eksplodirao zbog kvara na instalacijama, otkriva da su ga samo minuti delili od smrti

vlada-vuksanovic-auto-

Najmanje četiri automobila su izgorela u požaru koji se početkom nedelje dogodio u Metohijskoj ulici, na Vračaru, u Beogradu. Požar je izbio u ranim jutarnjim časovima i zahvatio četiri vozila, a vatrogascima je trebalo više od 15 minuta da ugase vatru.
Prema iskazima očevidaca, vatra je prvo zahvatila automobil “BMW” koji pripada Vuksanoviću a zatim i ostale automobile, a sada bivši verenik pevačice Nataše Bekvalac otkriva „šta je sve moglo da se desi“.

„Bio sam u stanu i izleteo čim su me pozvali. U tom trenutku komšije su već zvale vatrogasce. Nisam mogao da poverujem svojim očima. Bog me je spasao. Da sam samo 20 minuta kasnije stigao kući i ja bih izgoreo u automobilu“, rekao je Vuksanović „Storiju“ i dodao da je i dalje u šoku i pod stresom.

„Problem je bio u instalacijama, što je majstor i potvrdio. Niko mi nije pretio, ali sada je sve na policiji“, dodao je on.

Svu brigu oko štete maneken i pobednik rijalitija Survivor je „prepustio osiguravajućim društvima“ i napomenuo da oseća veliko olakšanje što se sve odigralo tokom noćo kada u njegovoj ulici nema prolaznika ni komšija i što je sve prošlo bez ljudskih žrtava i povređenih.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.