„Ku*ve su me ucenjivale“

  Autor: Mondo Foto: Splash news

Čarli Šin otkrio detalje ucene koju je trpeo zbog činjenice da je HIV pozitivan.

carli

Glumac, koji je juče otkrio da je HIV pozitivan u intervjuu Metu Laueru, rekao je da je platio „milione“ raznim ljudima iz svoje okoline da bi o tome ćutali. Među njima su najbronije partnerke, kojih je Čarli imao gomilu.

Juče nakon njegovog intervjua, oglasila se bivša devojka Bri Olson koja je Hauardu Sternu rekla da nije imala pojma da je Čarli bolestan, i da je on insistirao da koriste kondome koji pružaju nizak nivo zaštite od seksualno prenosivih bolesti. Njegov PR demantovao je te tvrdnje.

Šin je rekao da se okrenuo alkoholu, drogi i prostitutkama kada je shvatio da je bolestan, ali da su mnoge od njih to pokušale da iskoriste. Ispričao je grozan doživljaj sa jednom od njih.

„Proveli smo dan kod mene, imali smo seks, a ona se čak ponudila da ode do apoteke i kupi mi neke čajeve i druge potrepštine. Kasnije sam joj rekao da se nećemo više viđati, a ona je otišla u kupatilo, fotografisala telefonom moje lekove, izašla i rekla da će fotke prodati tabloidima. Naravno, platio sam joj… Ali više neću dati nikome ni centa“, rekao je Čarli.

„TMZ“ prenosi da je dug spisak žena koje će tužiti Čarlija pošto im nije pre seksa otkrio da je HIV pozitivan. Namerno izlaganje nekoga virusu povlači kaznu do osam godina zatvora, dok skrivanje svog zdravstvenog stanja od partnera može da bude kažnjivo sa nekoliko meseci zatvora.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.