Kome je ovo smetalo?! (FOTO, VIDEO)

  Autor: Mondo Foto: YouTube

Pevačica misli da joj je načinjena nepravda!

42

Niki Minaž burno je reagovala na činjenjicu da se njeni spotovi „Anaconda“ i „Feelin’ myself“ sa Bijonse nisu našli u konkurenciji u kategoriji „Najbolji spot“ na predstojećoj dodeli VMA nagrada.

Niki je svoje frustracije podelila na Twitteru, gde je „okrivila“ industriju zabave koja navodno ne voli žene sa oblinama.

„Ako vaš spot slavi žene koje imaju veoma vitki tip tela, biće nominovan u kategoriji najboljeg spota“, napisala je Niki na Twitteru.

Ako pogledamo konkurenciju u toj kategoriji, tu su trojica muškaraca – Ed Širan („Thinking uot loud“), Mark Ronson („Uptown funk“) i Kendrik Lamar („Alright“), zatim mršavica Tejlor Svift („Bad blood“) i Bijonse („7/11“), koja je poznata po oblinama. Dakle, ovo je zvučalo kao prozivka na račun Sviftove, koja je odmah reagovala.

„Uvek sam te volela i podržavala. Ne liči na tebe da pokušavaš da posvađaš žene. Možda je jedan od muškaraca zauzeo tvoje mesto“, napisala joj je Tejlor.

Niki se na Twitteru branila kako nije mislila na Tejlor, već „uopšteno“ na industriju koja odbija da prepozna kvalitet „pravih“ žena, naročito ako su one afro-američkog porekla.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.