Kim besna: Kanije se loži na bivšu devojku?

  Autor: Mondo Foto: E! Online

Kim Kardašijan se osetila kao da ju je Kanije „izdao“ nakon što ga pronašla kako gleda slike Amber Rouz. Auć.

kim

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan, koja trenutno očekuje drugo dete sa reperom Kanijeom Vestom, navodno je pobesnela kada je našla svog muža kako gleda slike sa Instagrama svoje nekadašnje devojke – Amber Rouz, preneo je magazin „Closer“.

Da stvar bude još gora, starletino samopouzdanje je prilično nisko zbog dodatnih kilograma koje je „nabacila“ zbog trudnoće i oseća se ugroženom seksi slikama Amber Rouz.

„Kim je zatekla Kanije kako gleda Amberinu Instagram stranicu i potpuno je pošizela. To je baš oštetilo njeno samopouzdanje. On joj je rekao da se ponaša nezrelo“, rekao je izvor za magazin.

a5

 

I kao da nije dovoljno što ga je „uhvatila“ kako gleda provokativne slike sa Instagrama svoje nekadašnje devojke, Kim je onda odlučila da mužu proveri i kompjuter.

„Saznala je da Kanije i dalje čuva intimne slike i video snimke svoje veze sa Amber. Kim je plakala i suočila Kanijea sa tim, rekavši mu da ju je izdao, ali ju je on uverio da to nije ništa bitno“, dodao je neimenovani izvor.

Takođe je rekao da se Kim oseća nesigurno povodom svog tela, kao i da se poverila prijateljima kako se nekad oseća kao da je Amber „treća žena u njihovom braku“.

Kanije se zabavljao sa Amber dve godine, a raskinuli su još 2010. godine. Nakon raskida, Amber je rekla za Kim da je „razbijačica porodica“, tvrdeći da ju je Kanije varao sa njom.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.