Izoperisala se?!

  Autor: Mondo Foto: Instagram/Gisele

Francuska štampa piše da je penzionisana manekenka posetila kliniku za estetsku hirurgiju da bi sredila sve što joj se nije dopadalo?!

2

Žizel Bundšen navodno je „keširala“ 11.000 dolara za dve operacije, sređivanje očnih kapaka i grudi, piše „Njujork post“.

Da bi operacija prošla u strogoj tajnosti, Žizel se dodatno osigurala tako što je za posetu pariskoj klinici za estetsku hirurgiju obukla burku, piše taj list. Francuski paparaci koji su vrebali ispred klinike zabeležili su i da jedna od žena nosi sandale sa otvorenim prstima, što nije dozvoljeno po striktnim islamskim propisima odevanja. Da stvar bude još bizarnija, burka je još od 2010. zabranjena u javnosti u Francuskoj.

Društvo je bivšem „Anđelu“ pravila sestra Rafaela, koja je takođe obukla burku, a do klinike i u povratku vozio ih je Žizelin dugogodišnji vozač. Posle dana i po provedenih na klinici, sestre Bundšen pokupio je isti vozač i odveo ih u jedan spa centar, gde su provele pet dana.

Nije poznato zašto je Žizel operisala kapke, ali list navodi da je grudi odavno želela da sredi, pošto su se opustile nakon dve trudnoće, porođaja i dojenja.

Žizel i suspendovani igač NFL-a Tom Brejdi imaju sina Bendžamina i ćerku Vivijen.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.