GRANDOVA BALERINA NAŠLA PRAVOG: Udala se bivša devojka pevača Nemanje Stevanovića

  Autor: Kurir
Mladenci su svadbeno veselje napravili u jednom restoranu u Beogradu, a svečanoj ceremoniji prisustvovalo je oko 300 zvanica.

dragana-milosevic-udaja-1443050404-747469
Bivša devojka pevača Nemanje Stevanovića Dragana Milošević prošlog vikenda se udala za svog izabranika, kog je dosad uspešno skrivala od javnosti.

Mladenci su svadbeno veselje napravili u jednom restoranu u Beogradu, a svečanoj ceremoniji prisustvovalo je oko 300 zvanica.

Podsetimo, „Grandova“ balerina postala je poznata posle učešća u rijalitiju „Farma 2“, u kojem je takođe bio i njen bivši dečko Nemanja Stevanović sa tada aktuelnom devojkom Milenom Ćeranić.

Ipak, Dragana je pre nekoliko godina napustila javni život i posao plesačice u „Grandu“, pa je 2012. godine s promenom vlasti postavljena na mesto asistenta direktora „Elektroprivrede“ Aleksandra Obradovića.
– Baš mi je drago što se udala, to je zaista lepa vest. Obradovali ste me. S njom odavno nisam u kontaktu, ali ako bih je sreo, zaustavio bih je i čestitao joj. Nema ništa lepše od toga kad pronađeš srodnu dušu i s njom osnuješ porodicu. Želim joj svu sreću ovog sveta – poručio je Draganin bivši dečko Nemanja Stevanović.

dragana-milosevic-udaja-1443050404-747471

loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.