Đokovići žive na jahti

  Autor: Blic Foto: Z. Ilić

Najviše vole kada su na jahti „Dijana“, dugačkoj 27 metara, u kojoj imaju i džakuzi, VIP salon, kao i poslugu, koja se brine da uživanje bude potpuno.

 

649913_diana-djokovic050815ras-foto-zoran-ilic-41_f

 

Dijana i Srđan Đoković svake godine provode skoro celo leto u Crnoj Gori i uglavnom su na brodu koji je Novak kupio 2011. godine – kaže izvor „Blica“.
Đokovići na jahti i spavaju, jer ovo 27 metara dugačko plovilo ima sve što je potrebno za život. Spavaće sobe, kupatilo sa džakuzijem, dnevni boravak ispod palube i na njoj… Dijana sa prijateljicom tokom dana šeta psa Pjera i vraća se na brod, kojim često isplovljavaju. Večeri uglavnom provode sa prijateljima po lokalnim restoranima.

– Uglavnom vole da naruče ribu i morske plodove, fini su i veoma galantni – rekli su nam u Porto Montenegru. Srđan Đoković voli i noćni život, pa ga često viđaju po gradu i kafićima, dok Dijana odmor isključivo koristi da se sunča, kupa i šeta. Sa Srđanom i Dijanom letuje i Novakov mlađi brat Đorđe, koji sa društvom provodi vreme na najlepšim plažama.

Pet miliona evra koštala je jahta „Dijana“
Jahta „Dijana“ stigla je u Porto Montenegro 2011. godine. Reč je o plovilu „yacht 88“ jahtaškog brenda „Sunseeker“, sagrađena je u britanskom brodogradilištu „Pool“ blizu Dorseta, gde ju je Đoković i kupio. Dugačka 27 metara, ova luksuzna jahta koštala je oko 5 miliona evra. Ima „flaj bridž“ palubu, džakuzi, VIP kabinu i gumeni čamac. Brzina je 30 čvorova. Naš teniser je angažovao stalnu posadu iz Tivta koja se brine o jahti cele godine. Na brodu su konobari, kuvari, spremačice…

loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.