„Daj mi mojih 25.000 evra“

  Autor: Mondo Foto: Mondo/ Goran Sivački

Kristijan Golubović o navodima Stanije Dobrojević da je „njegovi ljudi“ maltretiraju i tome kako joj je sam tražio „svojih 25.000 evra“
farma-stanija-kristijan-pobeda-mondo-goran-sivacki-21

Pobednica Farme 6 Stanija Dobrojević, obećala je da će polovinu svoje novčane nagrade dati Kristijanu Goluboviću

Nagrada još nije podeljena „na ravne časti“, ali je zato starleta izjavila da je „Kristijanovi ljudi maltretiraju za novac“.

Sada Kristijan priča svoju priču …

„Ona je sada obrnula priču i hoće da nas dvoje podelimo 30.000 evra. Ja sam njoj poklonio svoju nagradu, uticao sam da moji glasači glasaju za nju, jer ona sa svojim biračkim telom ne bi bila ni četvrta. Nisam joj tražio svih 50.000 evra, nisam joj tražio ništa, ona je sama izrazila želju da podelimo nagradu, a sada je obrnula priču“, rekao je Kristijan Pinku.rs  i dodao: „od tih para želeo sam da ženi i ćerki kupim stan u Kraljevu, pre nego što odem na odsluženje kazne. Zbog toga sam bio na Farmi, a ne da bih upoznao Staniju, Balerinu i Medenicu.

Golubović je rekao i da je kontaktirao Staniju i tražio joj pare početkom ove nedelje, ali da mu je ona rekla da su joj s Pinka uplatili samo 25.000 evra.

„Rekao sam joj da taj novac prebaci na moj račun kao što smo se dogovorili, a ona je tražila od mene da utičem na Pink da joj isplate i drugu polovinu. Kasnije su joj i te pare uplaćene. Rekao sam joj da uplati moj deo, kako bih obezbedio ženu i dete, ona me je pitala ‘kako 25.000 evra, ja sam dobila samo 35.000?!“, rekao je Kristijan „Svetu“ i dodao da mu je Stanija poručila da traži pare od Pinka.

„Kakve ja veze imam s njima, kad sam se s njom javno dogovorio da podelimo nagradu?“, rekao je Kristijan i dodao da mu je Stanija rekla da „nikada nije obećala da će mu dati 25.000 evra“

„Pitao sam je da li se drogira“, rekao je Kristijan i dodao da mu se starleta od tog razgovora ne javlja na poruke i pozive.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.