Bolja od Kim Kardašijan? (FOTO)

 

Model Anastasija Kvitko iz Rusije tvrdi da ima bolju guzu od Kim Kardašijan. Šta vi kažete?

Foto: Instagram/anastasiya_kvitko

Foto: Instagram/anastasiya_kvitko

Anastasija (22) se iz Rusije preselila u Los Anđeles smatra da ima savršeno telo i insistira na tome da nikada nije išla „pod nož“.

Ova devojka ima obim grudi od 95 centimetara, obim struka od 63 centimetara, a obim kukova 104,9 centimetara, a smatra da je za njen uspeh zaslužno to što odbija da smrša.

Anastasija inače smatra da ima bolju guzu od „kraljice guze“ Kim Kardašijan. „Sviđa mi se Kim Kardašijan, ali ne sviđa mi se kada me upoređuju sa njom. Ona je daleko iza mene“, kaže ova devojka koja na Instagramu ima četiri miliona pratilaca!

„Ja sam sportski građena, ima najlepšu guzu na svetu i nikada nisam išla na estetske operacije. A ona – pa, svi znaju šta je uradila svojoj zadnjici. U svakom slučaju, moja popuarnost sada raste velikom brzinom i samo je pitanje vremena kada ću biti poznatija od Kim“.

Anastasija objašnjava da je odbila zahteve modeling agencija da skine nekoliko kilograma.

„Moji idoli su bujnije devojke – Kim Kardašijan, Bijonse, Niki Minaž. Volim da vidim grudi i guzu, ne volim mršave devojke“.

Foto: Instagram/anastasiya_kvitko

Foto: Instagram/anastasiya_kvitko

Iako tvrdi da se nije operisala, kaže da je neutralna po pitanju plastičnih operacija. „Ako se neko oseća lepše kada uveća grudi, zašto da ne?“

Svoju liniju održava treninzima u teretani četiri puta nedeljno, ne jede meso, izbegava brzu hranu i trudi se da jede zdravo.

Nakon njenih tvrdnji da je potpuno prirodna, oglasio se ruski sajt Tecrussia.ru posvećen estetskoj hirurgiji: „Ako uporedite njene fotografije od pre nekoliko godina i sada, doći ćete do nekih drugih zaključaka. Sumnjamo da je takav izgled postigla samo zahvaljujući vežbanju – time se mogu samo zateći mišići, oblikovati zadnjica, ali se ne može toliko promeniti veličina“.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.