BANKROTIRAO!

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty images/Jim McIsaac

Četvrti najbogatiji muzičar proglasio bankrot

50-cent-bejzbol-kapa

 Par dana pošto mu je sudskom odlukom naloženo da isplati pet miliona dolara, reper Kurtis Džekson, poznatiji kao 50 Cent, proglasio bankrot.

U maju ove godine magazin „Forbs“ je repera proglasio za jednog od najbogatijih muzičara „teškog“ 155 miliona dolara, a sada je Eminemov pulen „pukao“.

50 Cent je proglasio bankrot danas, tri dana nakon što mu je sud naložio da plati pet miliona dolara zbog objavljivanja porno snimka sa Lavonijom Leviston, sadašnjom devojkom Rika Rosa. Pre nekoliko meseci je, takođe sudskom odlukom, izgubio 17,5 miliona dolara zbog krađe dizajna za slušalice sa „njegovim potpisom“.

Poznati reper i glumac zatražio je danas od suda za bankrotstvo zaštitu po Poglavlju 11 zbog sudske nagodbe koja bi mogla da ga košta između 10 i 50 miliona dolara. To je učinio jer je osim svote koju je isplatio Lavoniji Leviston za objavljivanje pornića, sud naložio pevači da preda izveštaj o dohotcima i imovini kako bi porota mogla da odredi dodatni kazneni iznos.

U dokumentima stoji da je imovina 50 Cent-a procenjena na svotu „od deset do 50 miliona dolara“, i da ima dugovanja u „sličnom iznosu“.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.