Težak posao pred ubedljivom Anom!

  Autor: Mondo Foto: Getty Images/Vaughn Ridley

Ivanovićeva je deklasirala Hercog u osmini finala WTA turnira u Torontu, posle čega je očekuje ozbiljna protivnica u borbi za polufinale.

Rogers Cup Toronto - Day 3

 

Ana Ivanović deklasirala je Slovenku Polonu Hercog u meču osmine finala na WTA turniru u Torontu i stigla do veoma neugodne protivnice – Belinde Benčić!

Ne zbog toga što sa Švajcarkinjom ima negativan skor, naprotiv vodi 1:0 pobedom prošle jeseni u Pekingu od 2:0, već zbog toga što je Benčićeva u dosadašnjem toku turnira sa manje ili više muke izbacila tri nositeljke: Eženi Bušar, Karolinu Voznijacki i Sabine Lisicki.

Ana, peta nositeljka na 2,51 milion dolara vrednom turniru u Kanadi, imaće priliku da novom pobedom, posle uspeha u mečevima sa Olgom Govortsovom i Hercog, izbori polufinale u kojem bi se srela sa boljom iz meča Serena Vilijams – Roberta Vinči.

Slovenku Hercog, 71. na svetu, Ivanovićeva je pobedila u noći između četvrtka i petka za svega 69 minuta igre, 6:2, 6:3. U prvom setu, doživela je brejk za 1:2 i potom dobila pet gemova u nizu, a u drugom stigla do brzih 4:1, tada malo zastala, ali ribrejkom došla do 5:3 i potom odservirala sigurno za 2:0.

Benčićeva je rezultatom 6:1, 1:6, 7:6 (7:3) pobedila Nemicu Lisicki.

Duel Ivanović – Benčić počeće u subotu u 2.30 ujutru.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.