Vučelić izvadio „belu zastavu“: Zvezda je šampion

  Autor: Mondo Foto: MONDO/Stefan Stojanović - MN Press

Partizan je priznao poraz. Bar ako slušate jednog od potpredsednika Partizana Milorada Vučelića. Kaže i da su „igrači krivi za sve“.

titula-vucelic
Partizan zaostaje za Crvenom zvezdom velikih 16 bodova (a da je sad vreme pred plej-of to bi značilo osam bodova).

Partizan je samo dva puta u svojoj istoriji ovoliko zaostajao za Zvezdom – bilo je to u sezoni 1979/80. u vreme one bivše jugoslovenske lige (i to na kraju prvenstva), a drugi put su imali zaostatak od 17 bodova, a to je bilo u sezoni 2006/07.

Kako igra Partizan, a i kako igra Crvena zvezda, ne bi bilo iznenađenje ako razlika ne bude veća.

Iako su posle niza kikseva svi u Partizanu rekli da „ništa još nije gotovo“, da „ima još mnogo da se igra“, da novi sistem znači i podelu bodova… ipak, izgleda da su se pojedini u Humskoj predali..

Jedan od takvih je visoki funkcioner kluba, potpredsednik Milorad Vučelić.

U izjavi „Informeru“, Vučelić kaže da je Zvezda zasluženo prva sa tolikom prednošću i da su za sve odgovorni – igrači!

„Rado bih rekao da titula nije izgubljena, ali logika govori potpuno drugačije„, kaže Vučelić i nastavlja:

„Zvezda je sve utakmice pobeđivala, dok smo mi beležili kikseve gdegod smo stigli i zato komšije imaju toliku prednost. Ovo je jako loše! Plaćamo ceh igranja na dva fronta, jer da igramo samo u prvenstvu bila bi drugačija priča. Ali, šta da kažem za mečeve protiv Radnika u Surdulici i Mladosti u Lučanima? Treba li šta da se komentariše!? Igrači su apsolutni krivci. Uprava je uradila sve što je bilo u njenoj moći. Dala je igračima redovne plate, promenila trenera da ih razdrma i dovela sjajnog stručnjaka Ljubinka Drulovića“.

On dalje ističe da je nedopustiv način na koji tim igra.

„Razumem da smo imali mnogo problema oko povreda, da nam stalno nedostaje pet, šest igrača, ali ovo… Podbacile su sve linije tima, neke više, neke manje. Nadam se da neće biti indolentni i protiv Sinđelića u Kupu Srbije“, dodaje Vučelić, i poručuje da je glavni kurs uprave da tim nekako prezimi u Evropi i da se potom kreće u potragu za pojačanjima u zimskom prelaznom roku.

Treba podsetiti da će od prolećnog dela sezone za Partizan moći da igra napadač Nemanja Mihajlović, koji je letos došao iz Rada, ali je otišao u Teleoptik na pozajmicu, jer je to bio deo dogovorenog transfera.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.