Siti plaća bogatstvo, Murinjo „zabiberio“!

  Autor: Sportske Foto: Beta/AP Photo/Michael Sohn

Siti bi mogao da sruši britanski rekord u visini transfera, Žoze odbacio optužbe na svoj račun…

1235301_640

Mančester Siti je navodno spreman da plati 80 miliona evra za Kevina De Brujna, koji je pre samo 18 meseci iz Čelsija otišao u Volfsburg i ponovo se fudbalski rodio ove sezone.

Po mnogima najbolji igrač Bundeslige u prethodnoj sezoni u kojoj su „Vukovi“ uspeli da izbore Ligu šampiona želi natrag na ostrvo, klub se protivi, ali ako zaista stigne ponuda od 60 miliona funti što je britanski rekord, teško će ga zadržati.

Direktor Volfsburga Klaus Alofs kaže da pregovori nisu počeli, ali je natuknuo da će neke ponude biti teško odbiti. Volfsburgu se žuri jer i oni žele Julijana Drakslera, Šalke se dogovorio sa Juventusom, ali igrač bi mogao da dobije mnogo više novca od „Vukova“ što je najveći adut kluba.

Ništa ne bi bilo toliko zanimljivo da se ne uključi Murinjo. Njega optužuju da je za manje od 20 miliona evra prodao čoveka koji će možda postati najskuplji igrač u istoriji Premijer lige.

„Nije fer, ja sam želeo da ga zadržim, ali on nije jak karakter, mentalno nije spreman za borbu za mesto u timu“
, odbrusio je Murinjo novinarima.

Sigurno će se oglasiti De Brujne koji je već prozivao Portugalca, da kod njega igra visina obeštećenja.

„Nisam igrao jer sam plaćen samo 9 miliona evra. Murinjo se vratio u klub i sastavljao ekipu po tome koliko je u koga uloženo novca
„, rekao je fudbaler koji je za „Plavce“ kod „Posebnog“ odigrao samo 9 mečeva.

 

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.