Prihvatio ponudu kladionice i dobio 92.000 evra

  Autor: B92 Foto: Tiket iz kladionice Ledbroks bets

Li Herbert, navijač fudbalskog kluba Lestera koji je trenutno na vodećem mestu engleske Premijer lige, bogatiji je za 72 hilljade funti (92.000 evra) nakon što je prihvatio ponudu kladionice Ledbroks bets da odustane od svoje opklade

188995958356e18315c17b7737177379_v4_big

On se, početkom sezone kladio da će upravo Lester doći do naslova prvaka engleske Premijer lige pri čemu je uložio 50 funti. Kvota za ovu nesvakidašnju ideju bila je 5.000, tako da bi ovaj mladić „zaradio“ četvrt miliona funti u slučaju da se dogodi veliko iznenađenje i Lester osvoji trofej.

Uoči kola koje se igralo proteklog vikenda iz kladionice su kontaktirali navijača i ponudili mu 72 hiljade funti da odmah odustane od svoje opklade, što je ovaj i prihvatio.

„Uzbuđen sam. Čitao sam novine u subotu ujutru i pomislio da je vreme da naplatim svoj tiket pre vremena. Osvojio Lester ligu ili ne, jedva čekam nastavak sezone. Prosto, shvatio sam da nema svrhe biti pohlepan i odlučio sam da uzmem novac sada. Kvote su se stalno menjale, a svašta se dešava u prvenstvu, čak i Čelsi na kraju sezone može da se prišunja u prve četiri ekipe. Sada ću sigurno moći da uplatim putovanje u Španiju“, rekao je srećni dobitnik.

Izvor: zanimljivostidana


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.