Ožegović: Čelnici Zvezde nisu znali ni ko sam…

  Autor: Mondo Foto: MN Press

Mladi golgeter Vojvodine ističe da ni najmanje ne žali što je napustio klub iz Ljutice Bogdana, jer za šest godina, koliko je bio tamo, one koji se najviše pitaju nije interesovalo ni na kojoj poziciji igra

20130922mmOzegov

Ognjen Ožegović je zasijao poslednjih nedelja. Golovi za TV špice koje je postigao za Vojvodinu protiv Sampdorije i Javora potvrdili su da se radi o talentovanom biseru i igraču kojem se smeši bogata karijera.

Ipak, Ožegović nije zasijao preko noći. U Crvenoj zvezdi je proveo šest godina, ali nije dobio priliku. Kalio se u Banatu, Voždovcu, Radu, Jagodini i Borcu, a prelaskom u Vošu ovog leta konačno je dobio pravu priliku i iskoristio je maksimalno.

On tvrdi da ga ne zanima ono što je bilo, već da je sada posvećen samo igrama i uspehu novosadskog tima.

„Sav sam se predao što većem uspehu Vojvodine na srpskoj i internacionalnoj sceni. Vojvodina je za mene svetinja“, izjavio je za „Sport“ Ožegović.

Momak, kojeg je sa 13 godina iz banjalučkog naselja Lauši u Crvenu zvezdu doveo Petar Krivokuća, ističe da nijednog trenutka nije zažalio što je napustio klub iz Ljutice Bogdana.

„Ne žalim ni najmanje! Kada je trebalo da dobijem šansu ispostavilo se da većina uprave Crvene zvezde ni ne zna za mene! Čak ni na kojoj poziciji igram. Bio sam nepoznanica za trenera Slavišu Szojanovića, ali i za Džajića, Tončeva, Kokezu i ostale čelnike Zvezde“, poručio je Ožegović.

On kaže da je trenutno posvećen samo revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sampdorije.

„Igraćemo u četvrtak u Novom Sadu kao da nemamo prednost od 4:0 iz prvog meča. Biće to spektakl“, dodao je 21-godišnji golgeter Vojvodine.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.