MIHAJLOVIĆ: Večerao sam i popio sa Berluskonijem, pitajte direktore da li sam trener Milana

  Autor: Kurir-info

Kada sam bio mlad, razdvajao sam Inter i Milan, trebao mi je neprijatelj koji bi me motivisao. Naučio sam mnogo i sada razumem više stvari zbog stečenog iskustva. Lako je biti voljen u klubu za koji si igrao, ali još veći je uspeh ako nagovorite skeptike, rekao je srpski stručnjak

miha-ap-1395929752-469489

Siniša Mihajlović nije potvrdio da će voditi Milan i izjavio da je i ranije bio spreman za veliki posao koji će, spletom okolnosti, verovatno dobiti na „San Siru“.

„Milan je avantura u kojoj bih mogao da uživam. Večera u vili sa Berluskonijem je bila lepa i informativna. Na početku godine, nisam očekivao da ću biti ovde, ali znamo se od ranije. Uvek sam ih poštova, čak i kada sam bio na drugoj strani, u Interu. Jeli smo lepo, a popili još lepše, ali to je sve. Da li se osećam spremno? Bio sam spreman i pre dve godine. Uvek sam spreman“, rekao je Mihajlović.

Srpski stručnjak je ranije isticao da nikada neće preuzeti Milan pošto je ranije bio član Intera.

„Ljudi se menjaju. Kada sam bio mlad, razdvajao sam Inter i Milan, trebao mi je neprijatelj koji bi me motivisao. Naučio sam mnogo i sada razumem više stvari zbog stečenog iskustva. Lako je biti voljen u klubu za koji si igrao, ali još veći je uspeh ako nagovorite skeptike. Ne znam šta će se desiti, ali je jasno da sam promenio razmišljanje kada sam stigao blizu 50. godine“, naveo je Mihajlović.

Na pitanje da li je postao novi trener Milana Mihajlović je odgovorio:

„Da li sam novi trener Milana? Ta odluka više nije na meni. Da se ja pitam, bio bih trener Milana ili nekog drugog većeg kluba još pre 10 godina. Morate pitati direktore za odgovor. Da li će se Milan graditi od fudbalera iz Italije? Pa, rećiću vam ukoliko postanem trener, u suprotnom, nemam kristalnu kuglu da vam to kažem“, zaključio je Mihajlović.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.