Trikovi u zadnji čas! Sakrijte celulit sa ova tri sastojka!

  Autor: PressSerbia Foto: PressSerbia

Zbog celulita ste odložili omiljene kratke komade odeće? Mislite da vaše noge još nisu spremne za pokazivanje i da ćete morati da pričekate još nekoliko nedelja pre nego što se rešite celulita? Na sreću, ne morate da čekate više ni dana da biste nosili kratko na gole noge, jer smo pronašli tri ekspresna rešenja za privremeno prikrivanje celulita.

CELULIT-620x330

Lak za kosu

Lak za kosu s vrlo jakim učvršćivanjem našpricajte po koži zahvaćenoj celulitom. Stanite uspravno i mirno i pričekajte da se lak za kosu u potpunosti osuši. Trebalo bi da osjetite kako vam se koža zateže. Celulit će se manje videti i zbog toga jer će njegov sjaj prelamati svetlo, što će takođe vizuelno sakriti ružne rupice. Lakom za kosu možete da učvrstite i labavu kožu na gornjem delu ruku.

 

Sredstvo za samopotamnjivanje

Celulit je najvidljiviji na svetloj koži. Što je koža tamnija, to će se celulit manje videti. Zbog toga su i kreme i sprejevi za tamnjenje kože takođe dobri prekrivači celulita, samo pazite da nijansa ne bude pretamna, odnosno da nije tamnija od ostatka tela. Odlično će poslužiti i šimer sa sjajnim česticama koje svetlucanjem prikrivaju sitne nedostatke.

 

Hladan tuš

Hladna voda zateže kožu. Što hladnijom vodom (koliko možete da izdržite) barem pet minuta tuširajte područje tela zahvaćeno celulitom i celulit će privremeno nestati.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.