Pet navika koje će vam upropastiti grudi

  Autor: Mondo

Da li ste znali da grudi stare dva do tri puta brže od ostatka tela?

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Godine i stil života najviše utiču na izgled grudi, i činjenica je da starenje ne možemo da zaustavimo, ali možemo bar da pokupašamo da ga usporimo. Evo koje su navike opasne:

1. Pušenje. Zbog pušenja koža gubi elastičnost, u brže stari. To se prvo primeti na grudima, a lice je sledeće koje strada.

2. Sumanute dijete. Ako ste čitavog života na dijetama, i naizmenično skidate i vraćate kilograme, grudi će osetiti posledice. Ako već pokušavate da smršate, radite to pametno, zdravo i postepeno.

3. Sunčanje. Nemojte zaboraviti da nanesete kremu sa visokim faktorom zaštite i na dekolte. U suprotnom, smeše vam se pege, fleke i bore.

4. Neodgovarajući brushalter. Odvojite dovoljno vremena da izaberete model koji vam savršeno pristaje. Korpice neodgovarajuće veličine, bretele koje ne pružaju dovoljnu podršku… sve to utiče na izgled grudi.

5. Intenzivna fizička aktivnost. Ako već ozbiljno vežbate, potreban vam je dobar sportski brushalter. I iako vam ovo može delovati kao nepotreban izdatak – nije. Neke stvari su izmišljene sa razlogom.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.