Do savršene guze BEZ vežbanja (FOTO)

  Autor: Mondo

Niste zadovoljni svojom guzom? Savremena medicina i za to ima rešenje!

Foto: Instagram/melissalori

Foto: Instagram/melissalori

Kad su izmišljeni steznici, životi žena zauvek su se promenili. Preko noći, odjednom je postalo moguće sve te opuštene delove, salce koje se preliva i gromuljice celulita učiniti nevidljivim. Samo jedan par vrlo, vrlo čvrstih gaćica – i guza „kao sa reklame“ je na dohvat (njegove) ruke. Ali… onda dođe i taj trenutak kad morate da pišikite. Ili poželite seks. I onda, ponižavajući momenat kad (na jedvite jade) svučete steznik, a sve nesavršenosti veselo vam mahnu i kažu „tu smo“!!!

Pa, ta načelno dobra ideja sada je podignuta na viši nivo. Estetski hirurzi nude trajno rešenje, u Brazilu i Portugalu u ponudi je procedura poznata kao „unutrašnji steznik“, koja guzu vaja – ispod kože.

Kako se sprovodi? Hirurg ispod kože ubacuje i ušiva mrežaste elastične trake, preoblikuje guzu, pritegne gde treba i podigne koliko treba. Materijal traje praktično zauvek, a vezan je za kost, tako da ne može ni da se spusti ni da se pomeri, niti da se na bilo koji način mrdne ili deformiše unutar tela.

Postupak je osmislio dr Rikardo Ribeiro, koji „potpisuje“ i proceduru brazilskog liftinga guze. Do sada, ova intervencija izvršena je na stotinak pacijentkinja starosti između 30 i 60 godina. Jedina mana joj je cena od oko 5.000 evra…


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.