Ko piški u bazenu, a ko krade sapunčiće iz hotela

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty images/iStock

Evo ko su najgori turisti.

turista
Ukratko – Amerikanci, sudeći prema rezultatima ankete sajta Travel Zoo.Najveća je verovatnoća da će se u stranoj zemlji bar jednom tokom odmora obrukati turista iz Amerike, Velike Britanije, Kine, Kanade i Nemačke.

„Vode“ Ameri, ali je pitanje da li su oni stvarno „najgori od sve dece“ ili su prosto najiskrenije popunjavali onlajn anketu.

Na pitanje da li piške dok plivaju u bazenu ili moru potvrdno je odgovorili 64 odsto Amerikanaca, 46 odsto Britanaca, 44 odsto Nemaca, 58 odsto Kanađana i 41 odsto Kineza koji su učestvovali u anketi.

Ranom zorom na bazen ili plažu zaleteće se svaki treći turista iz Velike Britanije i Nemačke, tako da će sve ležaljke, ili bar sve dobro pozicionirane ležaljke biti zauzete pre nego što normalan svet uspe čestito i oči da otvori.

Lepljive prste“ ima 69 odsto američkih turista, 63 odsto onih iz Kanade i 61 odsto Kineza – oni se kući vraćaju sa koferima punim hotelskih sapunčića, šampona i ostalih sitnica, a neretko se tu nađe i koji hotelski peškir. Nešto „za uspomenu“ mazne 45 odsto Britanaca.

Nemci izgleda ne kradu po hotelima, ali zato varaju partnere – svaki deseti će, ako putuje bez osobe sa kojom je u braku ili vezi, iskoristiti priliku, samo ako se ukaže. Na to nisu imuni ni turisti iz Velike Britanije, pa na letovanju švrlja pet odsto njih, a to čini i dva odsto Kanađana.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.