Plus-size pojačanje među Anđelima?

  Autor: Mondo Foto: Splash news/Jackson Lee

Šuška se da će se među Viktorijinim anđelima uskoro naći i plus-size manekenka…

andjeli-940

  Elsa Hosk i Monika Jagaciak, poslednje pojačanje među Anđelima, kažu da je sada pravo vreme za to i nadaju se da će im se nova koleginica uskoro pridružiti.

„Mislim da je sada ceo svet otvoreniji kada je reč o plus-size modelima I sigurna sam da će u nekom skorijem trenutku svi biti spremni za to,“ kaže Monika Jagaciak iz Poljske. „Još uvek ne znamo da li se Anđelima pridružiti i punija manekenka, ali ja se iskreno nadam da hoće.“

Brend „Viktorija’s sikrit“ prošle godine se našao na meti kritika zbog toga što neprestano promovišu mršavice, ali nove manekenke koje su se pridružile Anđelima podržavaju različitost i smatraju da je važno promovisati različite tipove tela.

„Promovišemo različitost, dolazimo iz svih krajeva sveta – Rusije, Holandije, Portugala, Brazila, Poljske, Švedske, Austrije, Amerike… Dolazimo iz raznih okružemnja, imale smo potpuno drugačiji život pre ovoga, tako da je zaista zanimljivo prikazati toliko nacionalnosti,“ kaže Elsa Hosk.

Iako se za sada ne zna da li će Anđeli dobiti plus-size pojačanje, ali punija manekenka Ešli Grejam je u aprilu rekla da bi volela da se priključi Anđelima: „Ako me slušate, pozovite me!“


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.