Manite se lepotica iz časopisa…

  Autor: Mondo Foto: ScreenShot/YouTube

Možda nekome nije toliko seksi kao lepotice iz časopisa, ali ovako zaista izgleda žensko telo, bez estetskih operacija ili fotošopa.

3

Australijska umetnica odlučila je da razbije etikete koje se „prišivaju“ ženskoj lepoti.

Emi Herman pokrenula je projekat kako bi raskrinkala standarde i etikete koje se tiču ženske lepote. Za ovaj projekat, ona će fotografisati 100 žena u donjem veša, a pored fotografije svake dame biće ispisan inspirativan slogan.

„Pokušavamo da naučimo ljude da ono što vide u časopisima nije stvarno. Postoje različiti tipovi ženskog tela – čitava lepeza neverovatno lepih ženskih tela,“ priča Emi o svom projektu.

„Edukacija je ključna u razumevanju različitosti ženskog tela I načina na koji raste, menja svoj oblik tokom različitih životnih iskustava. Koji je bolji način edukacije o tome od iskrenih, realnih fotografija 100 neverovatnih žena?“

Emi kaže da je, osim toga, projekat važan i za nju lično: „Ja sam mahka dve divne devojčice i ništa na ovom svetu ne bih želela više od toga nego da odrastu uz pozitivno mišljenje o svom telu, bez obzira na to šta im život ili gentika donesu.“


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.