Facebook uveo izmene, proverite podešavanja!

  Foto: Mondo

Ogroman broj javnih Facebook postova odnosno statusa sada se vrlo lako mogu pretraživati.

Facebook

Društvena mreža Facebook je 2 triliona postova (statusa) učinila lako dostupnim – sada se oni mogu pretraživati. Neugodni statusi za koje ste mislili da su zauvek nestali jer je prošlo dosta vremena od njihovog objavljivanja, mogu se ponovo pojaviti.

Međutim, dobra vest je da sajt neće promeniti vaša podešavanja privatnosti, indeksiraće samo objave koje su već objavljene kao javne, piše Metro.

Pa, ako postoji nešto što ne biste voleli da ljudi pronađu, nešto što se vodi kao javno, tj. kao status koji mogu svi da vide (osim vas i vaših prijatelja), preporučujemo vam da proverite i promenite podešavanja u okviru svog Facebook naloga.

Ovo znači da ćete sada moći da pretražujete postove u vezi sa bilo kojom temom, koji su postavljeni od strane bilo koga, bilo gde u svetu.

Poenta je u tome da se privuku Twitter korisnici. Kao što znate, Twitter je nedavno uveo Momentsopciju koja omogućava da se vide reakcije na neku vest u realnom vremenu.

Facebook će novu opciju omogućuti u narednim danima, počevši sa korisnicima kojima je engleski (US) jezik podešen kao primarni.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.