Facebook Messenger: Sad može da vam piše svako!

  Autor: Mondo Foto: Facebook.

Čak i kad nekome niste prijatelj to ne znači da taj neko neće moći da vas kontaktira – naprotiv!

facebook-message-requests

Ako koristite Facebook Messenger moći će da vas kontaktira bilo koja osoba koja to poželi, a koja, takođe, koristi Facebook Messenger aplikaciju ili veb. Osoba koja to poželi moći će da vam pošalje poruku tražeći vas po imenu, nadimku ili čak ako nekako već ima vaš broj telefona (pod uslovom da ste ga vezali sa Messengerom), a vi ćete moći da pročitate poruku uz oznaku „Message Request„, koja će se pojaviti s tom porukom.

Osobe koje vas ne poznaju, odnosno nisu vaš ili prijatelji vađeg prijatelja mogle su i do sada preko veb Facebooka da vas kontaktiraju, ali su se takve poruke smeštale u treći tab „Other“ u iskačućem prozoru, koji se pojavljuje tokom dopisivanja. Uz novine koje su upravo uvedene takve poruke nalaziće se na vrhu svih poruka i biće podebljane (pogledajte veće slike u galeriji iznad).

Facebook je, kako piše u objavi, ostavio otvorenu opciju da na poruku odgovorite ili je ignorišete, ali većina korisnika i pored toga smatra da mreža nije trebalo da odobri ovako nešto.

Šta vi mislite?


loading...

1 komentar

  1. ljubomirsabac

    29. oktobra 2015. at 17:29

    Kao prvo ne valja opcija(zahtev za prijateljstvo)svi smo među sobom prijatelji nismo u ratu,nemamo neprijatelje.Hoćeš reći da sam ti neprijatelj zato što me ne znaš ili si ti meni neprijatelj?
    Vidiš da je glupa i neprecina opcija.Treba ZAHTEV ZA POZNANSTVO,to je ispravno.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.